Új jelszó kérése
Termékajánló
Hírlevél
Pénznem váltás
Partnereink
Szűrés
Gyártó
Szín
Szavazás
Milyen termékcsoportot bővítsünk az áruházban?
Munkavédelem
Hegesztés-forrasztástechnika
Kerekek-görgők
Elektromos kiegészítők
Lámpák, LED világítás
Mindegyik
Másra vagyok kíváncsi

Ünnepi és normál nyitva tartás, Kapcsolattartó személyek, letöltések

Nagy és Nagy Csavar-kötőelem és Vas- Műszaki Kereskedelmi Kft.
Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly Krt. 68.
www.nagycsavar.hu

 

GPS: É 47.6739 K 19.1349

  Megnézem a térképen!

Csavar szaküzlet nyitva tartása:
(Róbert Károly Krt. felőli oldal)


Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8-16-ig
szombat: 8-13-ig
telefon: 350-3037, 350-2588
mobil: 06-20-9349031, 06-70-9449031
  • Nagy Árpád: pénzügyek, általános információk 20-9349031
  • Mészár József: zártszelvény és csődugók, 350-3037
  • Nagy László: FISCHER termékek 20-9609652
  • Kapsza Katalin: webáruházas rendelés 8-12-ig 350-3037 
Szerszám szaküzlet nyitva tartása:
(Csata u. felőli oldal)

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8-16-ig
szombat:
ZÁRVA
telefon: 239-3186, 237-0374
mobil: 06-20-9609652, 06-70-9449031

   

Letöltések

 

 

Általános Szerződési Feltételek
1. Általános Üzletkötési Feltételek

Célunk, hogy megrendelőinket elégedett felhasználókká tegyük. Az Általános Üzletkötési Feltételek célja, hogy szabályozza a vásárló és az eladó jogait, kötelességeit. Az alábbi általános üzletkötési feltételekben megfogalmazottak minden megrendelővel kötött üzletre érvényesek. Alapesetben ügyfeleink vállalkozások, önálló jogi személyiséggel rendelkező cégek. A megrendelések teljesítése során kizárólag ezen feltételek érvényesek. Egyedi feltételek érvénybe lépése csak a megrendelő részére küldött írásos elfogadói nyilatkozattal történik.

2. Ajánlatok
A feltüntetett kondíciók nem minősülnek konkrét ajánlattételnek. Az időközbeni eladás jogát fenntartjuk. A megrendelés/megbízás elfogadása kizárólag írásos visszaigazolás küldése esetén érvényes.
3. Árak
  • A termékek mellett szereplő árak szállító telephelyi árak, nem tartalmazzák a csomagolás, betárolás, szállítás költségét. Kiszállítás esetén az áruházban szereplő költségek mellett az alábbiakat vegyék figyelembe:
  • Amennyiben egy rendelés érték alapján postaköltség-mentes, de a súlya miatt több csomagban kerül feladásra, akkor a 2. -3. csomag már normál díjszabással kerül kiszállításra.
  • Ha a csomag nagy méretű, akkor azt a posta nem szállítja házhoz, a helyi postáról értesítést küld. 
  • Csomagolóanyag visszavételét, elszállítását csak ellenérték fejében vállaljuk. Törekedünk arra, hogy a felhasznált csomagolóanyag újrahasznosítható anyagból készüljön. A feltüntetett árak bruttó árak, a mindenkor érvényes ÁFA összegét tartalmazzák. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az írásos visszaigazoláson szereplő árat a gyártó/beszállító visszaigazolása alapján módosítsuk. A termékek árai 290 Ft/ Euro árfolyamig érvényesek, az árfolyam változása (beszállítói árváltozás) esetén a visszaigazolásban szereplő ár az irányadó.
4. Fizetés
A termékek ellenértékét utánvéttel, előre utalással, készpénzzel telephelyi átvétellel, átutalással lehet kiegyenlíteni. Az átutalással történő számlázás feltétele meglévő átutalási szerződés a Szállító és a Megrendelő között. (szerződés letöltése) Átutalás esetén késedelmes fizetéskor késedelmi kamat kerül felszámításra, melynek mértéke a mindenkori jegybanki alapkamat összege. Téves utalás, vagy elállás esetén a visszajáró összeget a banki költségekkel és szállítási-csomagolási költségekkel csökkentve utaljuk vissza.
5. Szállítás
A szállítás dátumaként a visszaigazoláson megjelölt dátum tájékoztató jellegű, amelynek betartásáért mindent megteszünk, de felelősséget nem vállalunk. Megrendelő felé felelősséget kizárólag olyan, írásban megadott szállítási határidőért vállalunk, ahol a dátum a megrendelés létrejöttének egyik alapfeltétele volt. Részteljesítés jogát fenntartjuk, a Megrendelő kifejezett kérésére egyben történő szállítást is végzünk. A szállítási késedelem csak abban az esetben jogosítja fel Megrendelőt az elállásra, ha a két fél által ésszerűnek mondott pótlólagos határidő – amely minimum 2 hét – is eredménytelenül eltelt. Amennyiben a szállítási késedelem tőlünk független okból következik be, a késedelemért felelősséget nem vállalunk. A szállítási késedelemből eredő kártérítésre a Megrendelő maximum a szerződés összegéig a Szállító hanyagságából felróható ok következtében jogosult. Amennyiben a termék jellege úgy kívánja vagy lehetővé teszi, Szállító jogosult szétszerelt, szerelésre kész állapotban szállítani.
6. Kockázatviselés
A termék állapotromlásával kapcsolatban fennálló kockázatot a Szállító a termék átadásáig viseli. Amennyiben a termék szállítása egyedi ajánlatot igényel, Szállító a kockázatot a szállítócég képviselőjének átadásáig viseli. Megrendelő köteles a termék állapotát átvételkor ellenőrizni, és a szállítást végző személlyel az esetleges eltérés tényét írásban rögzíteni.
7. Garancia
Hiányos teljesítés esetén Szállító jogosult eldönteni, hogy a teljesítést hiánypótlással, javítással vagy termékcserével teszi teljessé. Hiányos teljesítést 14 napon belül kell a Megrendelőnek jeleznie, ennél később érkező észrevételeket Szállító nem köteles automatikusan orvosolni. A hiányos teljesítés bizonyításának terhe a Megrendelőé. A hiányos teljesítés késedelmes vagy nem kielégítő pótlásával Megrendelő kártérítésre jogosult, melynek mértéke a részteljesítés és a teljes érték közötti különbözet. Amennyiben a hiányos teljesítésből adódóan Megrendelő részére a termék nem teljesíti a használhatóság követelményeit, jogosult elállni a szerződéstől. Amennyiben a hiányos teljesítés a Megrendelő által a termék nem szakszerű használatából adódik, a reklamációt Szállító nem fogadja el. A termékek tulajdonságaival kapcsolatban a gyártó katalógusában szereplő értékek az irányadóak, a gyártó reklámjaiban, egyéb vásárlás ösztönző programjaiban szereplő tulajdonságokért felelősséget nem vállalunk. Szállító felelőssége a terméktulajdonságokat illetően addig terjed ki, ameddig Szállító a gyártó felé érvényesíteni tudja azokat. Reklamáció elfogadásának feltétele a szóban forgó termék Szállító általi vizsgálata. Az általános garanciális idő gyártmánytól függően 1-3 év. A garancia érvényesítésének feltétele a termék rendeltetésszerű használata. A garancia nem vonatkozik a használatból eredő kopás, elfáradás jellegű hibákra. A garanciát a gyártó általi szakvélemény kizárhatja. A Szállító pótlólagos garanciát nem vállal, a gyártó általi eredeti garanciák teljes egészében biztosítottak.
8. Szavatosság, jótállás
Jogos minőségi illetve mennyiségi kifogás esetén a szavatossági, ill. - ahol a jogszabály kötelező jótállást ír elő - jótállási kötelezettséget Szállító a törvényi előírások szellemében teljesíti. A törvényes szavatossági idő 12 hónap. A szavatossági, jótállási igények minden esetben a Szállító által kiállított számla felmutatása ellenében kerülnek teljesítésre. (Egyes gyártmányoknál pl. AEG, Bosch ipari gépek, a garancia internetes regisztrációval 3évre növelhető. Ennek elmulasztása esetén az alap - 12hó - garanciára jogosít.) A termék átvétele után azokért a meghibásodásokért, melyekre a jótállás egyébként érvényes, de a vevőnél nem rendeltetésszerű használat következtében keletkeztek Szállító nem vállal felelőséget. A rejtett hibát felfedezése után késedelem nélkül, de legkésőbb az áru átvételétől számított 12 hónapon belül kell jelezni. A reklamációt írásban kell jelezni, a jótállási idő szempontjából a számla teljesítési dátuma az irányadó. A minőségi reklamáció megítélése szempontjából a meghibásodást mintával vagy hivatalos szakértői véleménnyel kell igazolni. Amennyiben a szerződő felek nem egyeznek meg másképpen, a reklamáció nincs befolyással a teljes számlázott összegre vonatkozó fizetési kötelezettségre. A meghibásodott termékkel kapcsolatos kötelezettségeken kívül a vevőnek nincs joga más kártérítést, - különös tekintettel a hibás termék leszállítása következtében elmaradt haszon megtérítését - követelnie.

9. Termék visszavétele, elállási jog

Megrendelőnek joga az árut 14 napon belül visszaküldeni. A visszaküldést nem szükséges indokolni. Alábbi feltételek szerint történik a visszavétel, elállás rendezése:

  • Az elállási jog csomagolásában bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolású termékre vonatkozik. A termékről egyértelműen megállapítható, hogy nem volt használatban.
  • Nem vonatkozik az elállási jog az átvétel után megsérült termékekre.
  • A visszavételre, elállásra vonatkozó kérést írásban ( e-mailben vagy faxon ) kell bejelenteni.
  • Az áru ellenértékét legkésőbb a sértetlen áru megérkezését követő 10 munkanapon belül visszautaljuk a vevő által megadott bankszámlaszámra.
  • A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszaszállításának költségeire, melyeket a Megrendelőnek kell viselnie. Abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, Megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is.
  •  A visszavétel csak az eladóval való előzetes egyeztetés után, az eladó által meghatározott címre, sértetlen állapotban és eredeti csomagolással lehetséges.
  • Az elállási jog a standard kínálatában nem szereplő, megrendelésre gyártott, valamint a különleges kedvezményekkel értékesített termékekre nem vonatkozik.
10. Tulajdonjog fenntartása
A szállítás tulajdonjog fenntartással történik: az üzleti kapcsolatból adódó valamennyi követelés kielégítésével száll át Megrendelőre a tulajdonjog. Megrendelő jogosult az üzletmenet keretében a jogfenntartás alá eső árut feldolgozni vagy továbbértékesíteni. A továbbértékesítésből származó árbevétel a Megrendelővel szemben fennálló valamennyi követelés erejéig Szállítót illeti meg. Más árukkal való összekapcsolás, feldolgozás esetén a résztulajdon értékarányosan Szállítóra száll a jogfenntartás ideje alatt. Az áru ellenértékének nem normál üzletmenet szerint történő befolyásával járó plussz költségeket Megrendelő köteles viselni.
11. Termékadatok
A terméktulajdonságok, úgymint méret, súly, teljesítmény, és egyéb fizikai jellemzők feltüntetése a Szállító legjobb tudása és lelkiismerete szerint, a gyártók által rendelkezésre bocsátott adatok alapján történt. Az adatok valódiságáért felelősséget Szállító nem vállalhat. Kivételt képeznek azok a megrendelések, amelyeknél kifejezetten ezen tulajdonságra hivatkozva történt írásbeli kommunikáció: megrendelés és visszaigazolás.
12. Adatkezelés
Tájékoztatjuk Megrendelőinket, hogy adataikat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor harmadik fél alvállalkozóként közreműködik. Az alvállalkozók az átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
13. Illetékes Bíróság
A szerződéses viszonyból származó bármely jogvita tekintetében Felek kikötik és alávetik magukat a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve - amennyiben az eljárás megyei bírósági hatáskörbe tartozik - a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének. Kizárólag a magyar jog az irányadó. Külföldi székhelyű Megrendelő esetén is a magyar szabályozást tekintjük érvényesnek.
14. Érvényesség
Amennyiben jelen Általános Üzletkötési Feltételek egyes pontjai részben vagy teljesen érvénytelenek vagy megvalósíthatatlanok lennének, illetve ilyenné válnának, akkor ez nem érinti a többi rendelkezést és a teljes jogügylet érvényes voltát. Az érvénytelen vagy nem megvalósítható rendelkezéseket olyan rendelkezésekkel kell helyettesíteni, melyek gazdasági célja leginkább megközelíti a hatálytalan vagy nem megvalósítható rendelkezések által elérni kívánt gazdasági célokat.

Megtisztelő megrendelését várja a Nagy és Nagy Kft. csapata.

Webáruház készítés