Új jelszó kérése
Termékajánló
Hírlevél
Pénznem váltás
Termék részletek


EXTOL digitális nyomatékmérő adapter 20-200Nm 1/4" - 3/8" - 1/2"

EXTOL digitális nyomatékmérő adapter 20-200Nm 1/4" - 3/8" - 1/2"
  • EXTOL digitális nyomatékmérő adapter 20-200Nm 1/4" - 3/8" - 1/2"

Státusz
rendelésre 1-5 nap    
Termék ára
15 990,0 Ft ÁFÁ-val
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
8825300
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

EXTOL digitális nyomatékmérő adapter 20-200Nm 1/2"

 

A csavarkötés két, sík lapjával csatlakozó gépelem összefogására szolgáló oldható kötés. A csavarból, csavaranyából és alátétből, esetleg csavarbiztosításból áll. A kötést csavarmenet biztosítja, az alkatrészek elfordulását és a kötés oldódását vagy a felületeken fellépő súrlódás vagy elfordulás elleni mechanikus biztosítás akadályozza meg. A csavarkötésben a csavar húzásra van igénybe véve, és feladata a két felület összeszorítása az azokat eltávolítani akaró erőhatásokkal szemben. A csavar megfelelő előfeszítése legegyszerűbben a meghúzásához szükséges nyomaték mérésével oldható meg.

Kisebb csavarok kézi előfeszítéséhez mechanikus nyomatékkulcsok használata terjedt el. Ezek leggyakoribb formáján előre be lehet állítani azt a nyomatékot, melynél a szerszámkar és a fej közötti kapcsolat megcsúszik, így a beállítottnál nagyobb nyomaték nem vihető át. Használnak műszeres (analóg és digitális) nyomatékmérővel felszerelt kézi nyomatékkulcsokat is. Nagyobb csavaroknál pneumatikus vagy hidraulikus nyomatékkulcsok is használatosak.

Az Extol prémium minőségű digitális nyomatékmérő adaptere egy kompakt méretű, memóriás digitális forgatónyomaték mérő műszer. Alkalmas maximális vagy folyamatos nyomatékmérésre, a kijelzője átállítható metrikus és angolszász mértékegységre is.

Alkalmas pillanatnyi forgatónyomaték kijelzésére, utolsó mért adat tárolására, mindkét irányba történő mérésre, 10 nyomaték előre beállítható a memóriájába. 
A beállított nyomaték elérését fénnyel és hanggal is jelzi, használható tényleges és célnyomaték %-os összehasonlítására is. Használaton kívül automatikusan kikapcsol 3 perc múlva.

A termék tulajdonságai

Műszaki adatok:

 

Mérési tartomány: 20-200 Nm +- 3%
Lépésköz: 0,1 Nm.

Csatlakozás: ½”
Mellékelt adapterek: 3/8” és ¼” dugókulcsokhoz


Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés