Új jelszó kérése
Termékajánló
Hírlevél
Pénznem váltás

DuoPower dübelek


A fischer DUOPOWER betonban és téglában terpeszt, üreges téglában formazáróan viselkedik, és építőlapoknál csavarodik. Az új DUOPOWER ezekkel a képességekkel az általános rögzítések legkiválóbb mindenese lett, a felhasználóknak pedig lehetőséget ad a magasabb teljesítmény eléréséhez.

Az új hosszított verzió három funkciós zónából áll: a terpesztő fej (I. zóna) két irányba feszít, mélyebb megfogást és nagyobb húzószilárdságot eredményez bizonytalan összetételű falazatoknál. A középső részen (II. zóna) a kopoltyúszerű, szürke elemek az I. és III. zónákra merőlegesen terpesztenek, és eközben a csavar helyes vezetését biztosítják. A DUOPOWER végső, III. zónája a rövid változattal megegyező. Ezen a szakaszon a dübel piros színű része a teherhordó szerkezet anyagától függően formazár vagy terpeszt.

A geometriai kialakításnak köszönhetően, a hosszított DUOPOWER négy tengely mentén terpeszt a furatban. A megnövelt horgonyzási hossz miatt, a hosszabb verzió ideális az üreges tégla- és üreges betonelemekbe történő rögzítésekkhez, és a vakolatrétegek is áthidalhatóak ezzel a dübellel.

A lágyabb piros és kemény szürke komponensek optimális összhangja teszi lehetővé a könnyű csavarbehajtást és terpesztést. A csavarátmérő változtatható anélkül, hogy a dübel veszítene a nagy teherbíró kapacitásából. Így a felhasználónak a dübel a legmegfelelőbb érzést nyújtja, hogy biztosítsa a legjobb rögzítési módot. A felhasználó érzi a pillanatot, amikor a legstabilabb és így a legbiztonságosabb a kötés. A csavarral dolgozni könnyű, nem tekeredik túl és erősen tart.

Nagy teherbírás, egyszerű alkalmazás  

Az elfordulást gátló szárnyak a teherhordó építőanyagba ékelődnek, és megakadályozzák, hogy a dübel elforduljon a behajtáskor. Kialakított keskeny perem akadályozza meg, hogy a dübel a furatba túl mélyre kerüljön, és ez teszi alkalmassá az elő- és átmenőszereléses rögzítések kialakítására.

A rövid verzió gyors és hatékony munkát biztosít, mert a kapcsolat rövid furatokkal és rövid csavarokkal készül. Így jelentős időmegtakarítást eredményez a felhasználó számára.

A csavar elhelyezést, vezetést és rögzítést a nyaktag kónuszos kiképzése és széles nyílása segíti. A zárt geometriai kialakítás megakadályozza, hogy a furatból por kerüljön a dübelbe. Ez is segíti a csavar még jobb rögzítését.

A rendkívüli dübelnél facsavar, faforgácscsavar vagy tőcsavar is alkalmazható. A megfelelő csavarhossz kiszámításának ökölszabálya egyszerű: a csavarhossz = dübel hossz + rögzítendő elem mélység + csavarátmérő. Építőlapoknáll történő rögzítéskor a csavar menetmentes nyakrésze nem lehet hosszabb a rögzített elem vastagságánál.


Sorrend:

Raktáron (95%)
rendelésre 1-5 nap
DuoPower 5x25 dübel (100db/cs)
Raktáron (95%)
rendelésre 1-5 nap
DuoPower 6x30 dübel (100db/cs)
Raktáron (95%)
rendelésre 1-5 nap
DuoPower 6x50 dübel (100db/cs)
Raktáron (95%)
rendelésre 1-5 nap
DuoPower 8x40 dübel (100db/cs)
Raktáron (95%)
rendelésre 1-5 nap
DuoPower 8x65 dübel (100db/cs)
Raktáron (95%)
rendelésre 1-5 nap
DuoPower 10x50 dübel (50db/cs)
Raktáron (95%)
rendelésre 1-5 nap
DuoPower 10x80 dübel (25db/cs)
Raktáron (95%)
rendelésre 1-5 nap
DuoPower 12x60 dübel (25db/cs)
Raktáron (95%)
rendelésre 1-5 nap
DuoPower 14x70 dübel (20db/cs)

Sorrend:

Webáruház készítés